<<     Inhoud    >>In de Stichting Federatie PAS hebben vier orthopedisch schoentechnische bedrijven hun krachten gebundeld. Om zo een keurmerk te bieden voor patiënten, specialisten, zorgverzekeraars en belangenorganisaties. De leden zijn Hanssen Footcare, Buchrnhornen, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg.
De keuze voor een samenwerkingsverband is niet uit de lucht komen vallen: de wensen van cliënten, nieuwe technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de gezondheidszorg stellen immers andere eisen aan de orthopedisch schoentechnicus dan tien jaar geleden. Bij de leden van Federatie PAS ontstond daarom een toenemende behoefte aan het delen van kennis en vaardigheden, om samen te kunnen investeren in de optimalisering van de dienstverlening en de ontwikkeling van nieuwe technieken.
In de visie van Federatie PAS gaan wetenschap en productkennis hand in hand. Zij heeft zich ten doel gesteld om wetenschappelijk onderzoek binnen de orthopedische schoentechniek verder te stimuleren. Op basis van dit onderzoek worden de eigen interne opleidingen en trainingen geoptimaliseerd. Ook kunnen de effecten van nieuwe producten en innovatieve technieken worden getoetst alvorens ze toe te passen. Door de in de verschillende bedrijven aanwezige kennis samen te voegen, vindt er een verrijking plaats. De leden van Federatie PAS zoeken bijvoorbeeld samen naar voetgerelateerde oplossingen voor specifieke vraagstukken als diabetes mellitus, reumatoïde arthritis en vele andere klachten. Objectieve meetsystemen zorgen daarbij voor een eenduidige kijk op zaken. Ook in de toekomst wil Federatie PAS een voortrekkersrol blijven vervullen met de ontwikkeling van nieuwe producten die het leven van mensen met voetproblemen kunnen veraangenamen.

In de dagelijkse praktijk streeft Federatie PAS naar een nauwe samenwerking tussen medisch specialist en orthopedisch schoentechnicus. Orthopedische schoentechnieken vormen immers een wezenlijk onderdeel van de behandeling van mensen met voetklachten en mobiliteitsproblemen. U vindt de orthopedisch schoentechnici van Hanssen Footcare, Buchrnhornen, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg door heel Nederland, in de diverse vestigingen of op spreekuren in ziekenhuizen, revalidatiecentra en andere zorginstellingen. Er is dus altijd een vertegenwoordiger van PAS bij u in de buurt. En hoewel elk deelnemend bedrijf zijn eigen karakter heeft, vertegenwoordigen ze allemaal de visie die zo kenmerkend is voor Federatie PAS. Op de overzichtskaart ziet u waar de leden van PAS te vinden zijn. Wilt u meer weten over de leden van Federatie PAS, dan kunt u het centrale nummer bellen (0592 394295).

Stichting Federatie PAS is gevestigd in:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam,
Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen,
Baarn, Bedum, Beetsterzwaag, Beilen,
Bergen op Zoom, Bocholtz, Bolsward,
Boxtel, Brunssum, Bunschoten, Capelle a/d IJssel,
Coevorden, Culemborg, Delft, Delfzijl, Den Haag,
Doetinchem, Dokkum, Dordrecht, Driehuis,
Ede, Eindhoven, Elburg, Emmen, Ettenleur, Gouda,
Groningen, Gulpen, Haarlem, Hardenberg,
Harderwijk, Haren, Harskamp, Heemskerk,
Heemstede, Heerde, Heerenveen, Heerlen, Heilo,
Helmond, 's-Hertogenbosch, Heythuysen,
Hoensbroek, Hoofddorp, Hoogeveen,
Joure, Kerkrade, Koudum, Landgraaf,
Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Meppel,
Naaldwijk, Nieuwolda, Noordwijk,
Ommen, Oosterwolde, Opende, Oss,
Roermond, Rhenen, Roosendaal, Rotterdam,
Sassenheim, Sittard-Geleen, Sneek,
Stadskanaal, Steenwijk, Stiens,
St. Nicolaasga, Tegelen, Ter Apel,
Terneuzen, Teteringen, Tiel, Tilburg,
Veendam, Velp, Velserbroek, Venlo,
Venray, Vlaardingen, Vlissingen,
Wagenborgen, Weert, Weiteveen, Winschoten,
Winsum, Zaandam, Zoetermeer,
Zuidhorn, Zuidlaren, Zwolle.
<<     Inhoud    >>